Hírek

Bojlis Horgászat

2018-as Èv szabàlyai az Arizóna horgàsz tavon!

Horgászhely foglalás:

A foglalásokat online folyamatosan regisztràljuk oldalunkon! Vendègeink csak online adhatnak le foglalàst,ehhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni azoldalon, majd a foglalás menüpontban (ugrás a foglalás menüpontra ->) kiválasztani a kívánt napokat és elküldeni az űrlapot.
FIGYELEM! A weboldalon történő horgászhely foglalás idei évtől minimum 2 napra lehetséges! Telefonon nem tudunk foglalàst rögzíteni! Érkezés lehet az adott napon reggel 7-8-óra között, illetve délután 17-18-óra között! Illetve 2018-Tól màr dèli vàltást is elfogadjuk! Foglaláskor csak egész napokat számolunk! 
Minden megkezdett nap, egy napnak számít! Az ennél rövidebb időre történő foglalást a rendszer vissza fogja utasítani! Kérjük vegye mindenki figyelembe, hogy csak folyamatos foglalást fogadunk el, ami azt jelenti, hogy kettő meglevő foglalás között egy nap nem maradhat üresen! Ha két foglalás között három nap van üresen, akkor azt be kell foglalni!! Minimum kettő vagy maximum három horgász foglalhatja a három személyes faházakat, ezek a 2-es 9-es 2/2-es 10-es 1/1-es 11-es 16-os 17-es 18-as illetve a 19-es
Fahàzaink! Figyelem!! A 2/2-es fahàzunkat csak csónakal lehet megközelíteni,mert a tó vègèben a kímèleti terület elè lett èpítve,közvetlen a vízre! A stéges, állások, amin nincs faház 3-4-12-13-14-15-ös állásokat szintén csak minimum kettő, vagy három, horgász foglalhatja! A többi fahàzaink kettő szemèlyesek ezeket 1 főre is ki tudjuk adni! Ezek az 5-ös,6-os,7-es,8-as fahàzaink! A többi sàtras àllásaink ami szintèn kiadható 1 főre az az 1-es,ès a 4/4-es àllàsok ezt vegyék figyelembe foglaláskor!

Àramal ellàtott fahàzaink a 16-17-18-19-es àllàson megtalàlhatóak! Ebben a nègy fahàzban a hűtő is megtalàlható amit a horgászat soràn hasznàlhatnak! A többi fahàzban nem rendelkezünk àrammal!

Foglalás lemondás:

Természetesen a már jóváhagyott foglalás visszamondható, azonban minden esetben kérjük ezt időben jelezni! Foglalás visszamondàsa minimum 20 nappal az èrkezès előtt törtènhet! Horgászhelyeinkre sokszoros a túljelentkezés ezért kérjük, hogy kölcsönösen segítsük egymást és horgásztársainkat.

A foglalás lemondása csak telefonon (+36 30 662 4224-es számon) illetve e-mailben a gazsiarnold@gmail.com címre küldve, azonban kérjük ezt minimum 20 nappal az érkezés időpontja előtt bejelenteni a fentebb említett elérhetőségeink. Ellenkező esetben a tárgyévre az adott személytől további foglalást nem áll módunkban rögzíteni a weboldalon, és a meglévő egyéb foglalásait is felfüggesztjük.
Megértésüket előre is köszönjük.
A bojlis àllàsainkat minimum kettő napra lehet foglalni! Viszont a 2018-as Èvtől aki csak 24 óràra szeretne èrkezni horgàszni azok is adhatnak le foglalàst a halőrhàzban,online nem! Èrkezèsük előtti való napon,ez esetben a halőrhàz telefonszàmàt kell hívni! Halőrhàz Szàma 06305291228!!

Faházak árai:

Àramal,vilàgítàssal,hűtővel,Mikróhullàmú sütővel,àgyakkal,10cm vastag Mátracokkal,asztalokkal,ellàtott fahàzaink amik 3 szemèlyesek 6500Ft/napi àron bèrelhetőek! Ezek a 16-17-18-19-es fahàzaink!

A többi fahàzainkban csak àgyak illetve asztalok vannak beszerelve! Ezekben a vilàgítàs akkumulàtoról törtènik! Minden àgyon 10 cm vastag szivacs! Ezeknek a hàzaknak a napi díja 4500Ft/ nap! Ezekbe az alàbbi hàzaink tartoznak! 2-es 5-ös-6-os,-7-es,-8-as,-9-es,-2/2-es,-10-es,1/1-es,illetve a 11-es! Ezek a Fahàzak is 2-3 szemèlyesek!

Csónak Bèrlès 1500Ft/nap
Pontybölcső bèrlèse 1000Ft/nap
Nagymèretű merítőszàk 1000Ft/nap

Bojlis horgászat Sporthorgászatra vonatkozó szabályok: 

Pontybölcső, és nagyméretű merítő szák hiányában nem adunk ki napijegyet! Pontymatrac használta Tilos!!  Pontybölcsőt lehet bérelni is a tavon, 1000 Ft/napi díjban! A megrongált bölcsőt a horgász köteles megtéríteni a halőr házban aminek az ára 20000 Ft! Nagyméretű merítő szák bérlésre is van lehetőség 1000Ft/napi díjban! A megrongált merítő szákot is köteles a horgász megtéríteni a halőr házban aminek a díja 9500Ft! 

 
Szolgáltatások:


- Bojlis horgászat során lehetőség van csónakbérlésre, díja 1500 Ft/nap (saját csónak használata díjmentes)
- Saját akkumulátortöltés 500 Ft/töltés
- Pontybölcső használata kötelező! A pontybölcsőnek legalább akkorának kell lennie, amelyen kényelmesen elfér egy 10-20kg feletti ponty is. A ponty matracokat nem fogadjuk el, ez esetben lehetőség van a tavon pontybölcső bérlésére is, aminek díja 1000Ft/nap. Pontybölcső használata minden horgásznak kötelező! A horgászat kezdetekor a horgászok a halőr házban kapnak szemetes zsákot amiben a hulladékot kell gyűjteni! Ha kevés a zsák akkor jelezni kell a halőrnek aki visz ki az állásra! A horgásznak a horgászat végeztével a bejárat mellet levő szemetesnél kell elhelyezni a hulladékot! A horgászat megkezdésekor a halőr tisztán adja át a horgász helyet! A horgászat végeztével szólni kell a halőrnek, hogy a horgászat befejeződött és vegye át a helyet! Senki nem hagyhatja úgy el a horgász helyet, hogy azt a halőr nem vette át, máskülönben a bejáratnál kénytelen lesz a horgásszal együtt vissza sétálni az adott állásra, hogy ellenőrizze minden rendben lett hagyva. Akik több napra èrkeznek hozzànk,azok be vannak engedve autóval a horgàszhelyre! Viszont a horgászat ideje alatt kocsival a tó küről közlekedni,büfèbe jàrni,szigorúan Tilos! Akik ezt megszegik ès mègis kijönnek az autóval,vissza màr nem engedik őket a helyükre csak gyalog! Màs nyugalmàt a folyamatos autózással nem szeretnènk ha zavarni!
 
Etetőhajó használata engedélyezett! 
A halőr házban bérlésre is van lehetőség! Bérléssel kapcsolatban Judàk Barnabàs hívható! 06202991394-es telefon számon! 


Egyéb szolgáltatások:

- szállás a tóparton,
- büfé,
- hideg, italok,kv
meleg ételek, (rendelésre)
- alapvető horgászfelszerelések,bojli,Pellet,
- különálló zuhanyzóblokk,
- telefon akkumulátortöltési lehetőség,
- kialakított tűzrakó helyek,
- WC az összes horgászhely közelében,
- sátorozási lehetőség,
- kövezett út az összes bojlis álláshoz.
- Etetőhajó bérlés
- Villanymotor bérlés!

Rekordlistás fogások:

A 10 kg-ot meghaladó ponty, amur, csuka, süllő, harcsa fogása esetén a fogás a regisztrálást és fotózást követően felkerül a rekordlistára.
Minden 20 kg feletti ponty vagy amúr fogása esetén a halakat a partra kiemelni, kihozni szigorúan TILOS! Addig amíg a Halőr oda nem èr az àllásra! Minden esetben a halőrt èrtesíteni kell a fogàsról! Fotózása kötelezően csak a pontybölcső felett történhet! Minden 10 kg feletti ponty fogásánál értesíteni kell a halőröket, hogy hitelesítsék a fogást és elkészíthessék a fotót.
( Halőrház telefonszám: 06 (30) 529 1228 )

Napijegyes horgàszat:

2018-ban lehetősèg lesz a 10 db napijegyes àllàsunkat is foglalni,azoknak akik csak egy 12-órás horgàszatra szeretnènek kilàtogatni! Ezeket az àllàsokat csak egy szemèly tudja foglalni maximum 2 botra! 12-órás horgàszat foglalàs szintèn telefonon a halőrhàzban fog működni! Lehetősèg van a napijegyes horgàszoknak Èves jegy vàltàsàra is! Az Èves jegyben 70 kg pontyot ès korlàtlan kàrász menyisèget lehet elvinni! A jegy 2018.januàr 1-től 2019 Januàr 1-ig szól! Reggel 6-óràtól este 6-óràig! Vagy este 6-óràtól reggel 6 óràig! Horgàszni maximum 2 bottal,botonkènt kettő horogal lehetsèges! Minden 4 kg feletti pontyot fertőtlenítès utàn visza kell engedni! A napijegyes horgàszat soràn nem engedèlyezett a bójàzàs,a kishajóval,illetve a csanakkal való behordàs! Horgàszni kizàrólag partról lehetsèges! Minden elvitelre szánt halat a horgàsz köteles a halőrnek tàvozàskor bemutatni,illetve lemèretni! Ha a horgàsz Év közben elèrte a 70 kg ponty limitet,tovàbbra is van lehetősège horgàszatra,de több halat nem tud elvinni! A 70 kg meghaladtàval lehetősège van a hal megvàsàrlàsàra! Az Èves jegy àra 115.000Ft! Tovàbbà lesz Fèl Èves jegy vàltàsra is lehetősèg! A szabàlyok ugyan azok mint az Èves jegynèl,viszont èrvènyesège rövidebb! 2018-Januàr 1-től Június 1-ig szól! Ebben elvihető ponty menyisèg 35 kg! A kàràsz szintèn korlàtlan menyisèg! Fèl Èves jegy àra 65.000Ft!

A jegyek igènylèse màr folyamatban vannak! Figyelem ÈVES JEGYET CSAK KORLÀTOLT SZÀMBAN ADUNK KI! Igènyelni a gazsiarnold@gmail.com e-mail címen lehetsèges! Igènylèshez szüksèges adatok!

 

 


Horgàsz neve
Pontos lakcíme
Szemigszàm
Telefonszàm
Èves vagy Fèl Èves jegyet igènyelni lehet 2018.Januàr 30.-ig!